Kéztisztítók, autóápolási szerek, adalékanyagok
Kéztisztítók, autóápolási szerek, adalékanyagok
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Pontos Idő
 
Elérhetőségem

Elérhetőségem:

 Károly Attila

8500 Pápa, Szilágyi u 4/A

Tel: 06-30 90 45 222

E-mail: karoly.attila@freemail.hu

 
AKCIÓ!!!!

 AKCIÓ!

100 000 ft rendelés után 10 % kedvezményt adok a termékek árából.

 

 
Pulsar Termékismertető

 

Radiator SEALER P-412

 

Hűtőrendszer tömítő. A porformájú készítmény elzárja 1 mm-ig a rendszerben keletkezett, szivárgást okozó nyílásokat. Minden hűtőfolyadékkal és az összes folyadékhűtéses motortípushoz használható. Csomagolása 40 ml kiszerelésű, amely 15 l hűtőfolyadékhoz elegendő. A készítmény védi a hűtőrendszert a korrózió ellen, továbbá nem tömíti el a rendszer belső pólusait. Az USA-ban gyártott és szabadalmazott termék.

 

Kiszerelés (ár/darab):

40 ml bliszter (12 db/doboz)

40 ml doboz (12 db/doboz)

 

PULSAR SIL +

 

Szilikon magas hőmérséklethez piros és fekete színben. Víz-, olaj és vegyszerálló -60 oC -tól +320 oC-ig. (pillanatig +360 oC). Az iparban, továbbá a motorizációban használt összes rendszer javításához és szigeteléséhez, tömitéséhez alkalmazható.

Rugalmas fugát képez, amely hagyományos gumi és parafa stb. szigeteléseket helyettesíti. A szilikont tengelykapcsolók rögzítésére alkalmazzák.

 

Kiszerelés (ár/darab): piros és fekete                                                            

20 ml  (12 db/doboz)                                                                

80 g  (12 db/doboz)

 

MIRROR GLUE P-912 A+B

 

Üveg fémmel és műanyaggal való összeillesztésére szolgáló ragasztó (pl. autókban belső tükrök, oldallécek, kapaszkodók és emblémák ragasztásához, valamint a bútoriparban is alkalmazható). Modern metakril gyanta, melynek összetevőit a használat előtt nem kell kikeverni. 1 és 3 perc között köt meg a ragasztó.

 

Kiszerelés (ár/darab):   

2 g  (A+B, bliszter)(24 db/ doboz)

 

BUNITEX – Transparent

 

Szintetikus kaucsuk, gyanta és higító alapú univerzális színtelen kontaktragasztó bőr, gumi, laminátum, furnér, deszka, szőnyegpadló, kárpit stb. ragasztásához tetszés szerinti kombinációkban, még betonnal és fémmel is. Rendkívül jól alkalmazható cípők javítására. Víz-, olaj-, só-, sav- és hőálló -20 oC és + 100oC között.

 

Kiszerelés (ár/darab): 

40 ml  bliszter (12 db/ doboz)

 

PULSAR FIX

 

Ciánakril (CA) pillanatragasztó, majdnem minden típusú felület ragasztható vele. Másodpercek alatt ragasztható vele gumi, műanyag, fa, fém, kerámia, porcelán, samott, kő illetve ezek kombinációja. A szetthez tartozik egy ingyenes PULSAR FILL minta, amely por alakú adalékanyag a ciánakril-ragasztókhoz repedések feltöltéséhez, kitöltéséhez.

 

Kiszerelés (ár/darab):  

2,5 g  bliszter (12 db/ doboz)

 5 g  bliszter (12 db/ doboz)

 10 g   bliszter (12 db/doboz)

 

PULSAR FILL PULSAR FIX+FILL

 

Szett, amely ciánakril-ragasztóból és por formájú kitöltőkből áll. A ciánakril-ragasztókhoz szánt kitöltő akkor használható, amikor a repedés olyan nagy, hogy a pillanatragasztó önmagában kevés, hogy összeragassza. A folyékony ragasztóra rászórjuk a port, ami azonnal megköt. Az így keletkezett fúga tartós és rendkívül hőálló, machanikus megmunkálásához is alkalmas.

 

Kiszerelés (ár/darab):

 7 g       bliszter (12 db/ doboz)

 7g+5g  bliszter (12 db/ doboz)

 

PULSAR PLAST

 

Gitt vagy gyurma állagú epoxid massza bármely elem javításához és szigeteléséhez még víz alatt is (nedves felületeket ragaszt). 30 perc után +20 oC felett megkeményedik és víz, vegyszer és olajálló. Üzemeltetési hőállósága -40 oC-tól +140 oC-ig terjed. A termék megkeményedése után mechanikusan megmunkálható, festhető.

Kiszerelés (ár/darab):

 250 g doboz (1 db/ doboz)  

 

PULSAR MET - S/M

 

"Folyékony krém". kétkomponensű massza fém és más elemek felelősségteljes javításához. Üvegszálat és fém töltőanyagokat tartalmaz. a kötés létrejöttét követő 60 perc elteltével az elemek mechanikusan megmunkálhatók. Víz-, vegyszer és olajálló. A ragasztó üzemelési hőállósága  -40 oC-tól +180oC-ig terjed

MET-S: általános munkákhoz pl. fröccsöntésekkor keletkezett hibák megszüntetéséhez.

MET-M: nagyobb tartású és hosszabb kötésidővel rendelkező termék, mint a MET-S.

 

Kiszerelés (ár/darab):

 MET-S  1 kg (1 db/ doboz)

 MET-M 1 kg (1 db/ doboz)

 

 

MUFFLER MENDER P-808 1200 oC

 

A Muffler Mender paszta állagú, rendkívüli tömítőanyag, amely magas (akár +1000 oC feletti) hőmérsékleten használt mindenfajta anyag tömítésére szolgál. Vegyszer és füstálló termék. Füst- és folyadék- be és kivezetésére szolgáló samott, kerámia-, fém-, betonvezetékek javítására és szigetelésére szolgál. A szetthez egy tűzálló rács is tartozik, mely nagyobb rések és hiányosságok kitöltéséhez alkalmazható.

 

Kiszerelés (ár/darab):

150 g (bliszter) 12 db/doboz

 

 

PULSAR MET PULSAR MET-S

 

„Folyékony fém”. Kétkomponensű massza fém és más elemek felelősségteljes javításához. Üvegszálat és fém töltőanyagokat tartalmaz. A kötés létrejöttét követő 60 perc elteltével az elemek mechanikusan megmunkálhatók. Víz-, vegyszer és olajálló. A ragasztó üzemelési hőállósága – 40 oC-tól +180 oC-ig terjed. A Pulsar MET-S szetthez tartozik egy tűzálló rács, mely nagyobb rések és hiányosságok kitöltéséhez alkalmazható.

 

Kiszerelés (ár/darab):

80 g (bliszter) 6 db/doboz

300 g (doboz) 1 db/doboz

50 g (bliszter) 12 db/doboz

 

 

PULSAR VOLT

 

Ezüst bázisú elektromosan vezető lakk elsősorban üvegen elhelyezett fűtőszálak (pl. gépjárművek hátsó szélvédőjén) javításához. Javítja az áramkörök vezetőképességét a kis és a közepes feszültségtartományban (pl. a nyomtatott áramkörök vagy elasztikus szalagvezetékek).

Az egybázisú PULSAR VOLT elektromosságot vezető lakkot nagyon könnyű használni, habár használat előtt alapos felkeverést igényel.

 

Kiszerelés (ár/darab):

1 g (bliszter) 24 db/doboz

 

 

PULSAR TYTANPLAST

 

Gitt vagy gyurma állagú epoxid massza titánkitöltővel bármely elem javításához és szigeteléséhez. 10 perc után megkeményedik és víz, vegyszer és olajálló. Üzemeltetési hőállóssága -60 oC-tól +260 oC-ig terjed. A titánkitöltő jelentősen javítja a fuga ellenálló képességének és hőmérsékleti paramétereit. A termék megkeményedése után mechanikusan megmunkálható és festhető. PULSAR TYTANPLAST az egyetlen olyan termék, amely képes 0 oC (fagypont) alatti hőmérsékletekben is megkeményedni.

 

Kiszerelés (ár/darab):

40 g (bliszter) 12 db/doboz

 

 

HOSE BANDAGE P-302, P-303

 

Fekete (P-302) és ezüst (P-303) öntapadó szigetelőszalag. Víz- és vegyszerálló -35 oC-tól +95 oC-ig (ezüst) és +120 oC-ig (fekete). Motorizációban, háztartásban és kertészetben is használható.

A fekete szalag +85 oC hőmérsékleten megkezdi önmaga vulkanizációját, amivel javítja a kötés erősségét és a javított elemek szigetelését.

 

Kiszerelés (ár/darab):

5 cm * 3 m (bliszter) 6 db/doboz

 

 

LENS REPAIR P-308, P-309, P-310

 

Fényszórók javítására szánt anyag:

-         féklámpa – piros P-308

-         irányjelzők – sárga P-309

-         tolatólámpa – színtelen P-310

 

A szalagok ellenállnak a természet viszontagságainak és az UV sugárzásnak. Speciális ragasztóanyaggal rendelkeznek, amely növeli a felületi tapadást és vastagabbak, hogy mechanikusan is ellenállóbbak legyenek. A szalagok színei az európai szabványokban meghatározott gépjármű fényszóró színeihez lettek választva.

 

Kiszerelés (ár/darab):

5 cm * 1 cm (bliszter) 12 db/doboz

 

 

MULTFIX

 

Montázs ragasztó. Kiváló minőségű sűrű, neopréngumi alapú ragasztó butil adalékkal építőelemek ragasztásához. Az anyaggal való érintkezéssel azonnal hat. Tartóssága miatt helyettesíti az elemek szöggel vagy csavarokkal való rögzítését, egyúttal kitölti és összeragasztja a réseket, és rugalmas kötést hoz létre. A butil adalék következtében bármilyen felület ragasztására alkalmas, még polietilénekhez is. A ragasztó -20 és +110 oC között vízálló és hőálló.

 

Kiszerelés (ár/darab):

50 ml (bliszter) 12 db/doboz

 

 

RIGID PLASTIC GLUE, FLEXIBLE PLASTIC GLUE

 

RIGID – Színtelen, vízálló ragasztó kemény műanyagok (ABS, PVC, Plexi stb.) ún. háztartási eszközök, műanyag lámpaburák, játékok stb. ragasztására. Finom műanyagok esetén ellenőrizni kell, hogy a ragasztó nem lép túl aktívreakcióba a ragasztó felülettel, mert akkor kevés mennyiséget kell alkalmazni.

 

FLEXIBLE – Színtelen, vízálló lágy műanyagok (PVC, polivinil stb.) pontonok, strandlabdák, felfújható matracok és medencék stb. ragasztásához. Megkötés után a ragasztó jó rugalmasságot biztosít a ragasztott felületnek.

 

Kiszerelés (ár/darab):

20 ml (bliszter) 12 db/doboz

 

EPOXY 5 MIN

 

Kétkomponensű, színtelen epoxigyanta fém, üveg,, porcelán, acél, alumínium, bronz, sárgaréz, nemes kövek, kristály, műanyag, fa, falapok, laminátumok ragasztásához, meglazult csatlakozások kitöltéséhez.

A ragasztó kikeverése után 5 perc alatt megszilárdul, amely teljesen színtelen.

 

Kiszerelés (ár/darab):

24 ml (bliszter) 12 db/doboz

 

Sintex H26

 

Színtelen kontaktragasztó polisztirol, polisztirolhab és egyéb építő-, gép-, és járműipari hőszigetelő- és borítóanyagok ragasztásához. A ragasztó vegyi összetétele úgy lett kidolgozva, hogy ne károsítsa a finom műanyagokat, mint pl. a polisztirolhab.

 

Kiszerelés (ár/darab):

500 ml 12/doboz

1 l        12/doboz

5 l         1/doboz

 

Bunitex

 

Szintetikus kaucsuk, gyanta és hígító alapú univerzális színtelen kontaktragasztó bőr, gumi, laminátum, furnér, deszka, szőnyegpadló, kárpit stb. ragasztásához tetszés szerinti kombinációkban, még betonnal és fémmel is. Az építészetben szigetelőanyagok és építőelemek ragasztására pl. lécek, ereszek stb.

Rendkívül jól alkalmazható cipők javítására. Víz-, olaj-, sav- és hőálló -20 oC  és +100 oC  között.

 

Kiszerelés (ár/darab):

175 ml (tubus) 12/doboz

1 l    (doboz)    12/doboz

5 l    (doboz)      1/doboz

 

PULSAR PU-AT

 

Poliuretángyanta alapú, speciális, színtelen, kontaktragasztó PVC-t, gumit, természetes bőrt, szintetikus bőrt, termoplasztikus kaucsukot stb. tartalmazó anyagok ragasztására.

Nagyon erős kötése van és akár egy órával korábban is felhordható mindkét ragasztási felületre.

Használat előtt alaposan fel kell keverni.

 

Kiszerelés (ár/darab):

1 l    (doboz)    6/doboz

10 l    (doboz)    1/doboz

 

Sintex MS- 35/52/60

 

Szintetikus polimer (MS-Polimer). Monoszilánpolimer alapú egykomponensű ragasztó és tömítőmassza. A legtöbb anyaghoz jól tapadó, szerelési ragasztó, amely megkeményedés után festhető.

 

MS-35 szilárdság 40 ShA

MS-52 szilárdság 55 ShA

MS-60 szilárdság 60 ShA

 

 

Kiszerelés (ár/darab):

300 ml (tubus) 24/doboz

280 ml (tubus) 24/doboz

 

1000 USES CRYSTAL

 

Szintetikus polimer (MS-Polimer). Színtelen, monoszilánpolimer alapú egykomponensű ragasztó és tömítőmassza. A legtöbb anyaghoz kiválóan tapadó szerelési ragasztó.

Szilárdság 25 ShA

 

Kiszerelés (ár/darab):

280 ml (tubus) 12/doboz színtelen

 

Multifix

 

Montázs ragasztó. Kiváló minőségű sűrű, neopréngumi alapú ragasztó butil adalékkal építőelemek ragasztásához. Az anyaggal való érintkezéssel azonnal hat. Tartóssága miatt helyettesítheti az elemek szöggel vagy csavarokkal való rögzítést, egyúttal kitölti és összeragasztja a réseket, és rugalmas kötést hoz létre. Butil adalék lehetővé teszi, hogy bármilyen felület ragasztására alkalmas, még polietilénekhez is.

A ragasztó -20 oC  és +100 oC  között vízálló és hőálló.

 

Kiszerelés (ár/darab):

300 ml (tubus) 12/doboz szürke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Menü
 
Üzenjetek
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
számláló
Indulás: 2007-04-24
 
Társoldalak
 

"Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!